Mijn ervaring als bedrijfsarts met mensen die geconfronteerd worden met stress en burn-out heeft mij geleerd dat een aanpak op verschillende domeinen de beste kansen biedt op herstel

 

Door wie

Dr. Nele Lenaers studeerde af als arts in 1995 (KULeuven)   Na een aantal jaren huisartspraktijk schoolde zij zich om tot bedrijfsarts. In die functie is zij nog steeds deeltijds actief en ontmoet zij regelmatig werknemers met stress-gerelateerde klachten. Zij is dan ook goed geplaatst om werkgerelateerde factoren correct in te schatten en daarin advies te verlenen.

 

Door haar opeiding als arts kan zij ook lichamelijke klachten correct inschatten en hiervoor doorverwijzen. Vanuit haar interesse voor de stress en burn-outproblematiek en haar  behoefte om mensen diepgaander en langduriger te kunnen begeleiden, volgde zij verschillende coachopleidingen (integrale coaching, burnout-coaching, hartcoherentie).

Zij blijft zich permanent bijscholen rond diverse thema's.

 

Mensen weer energie leren voelen door het laten ontdekken van hun eigen doelen en op die manier een positieve verandering in hun zelfbeeld en handelen krijgen ziet zij als een bijzonder boeiende uitdaging !